Frigarui de miel cu salsa de mango

1. Amestecati pasta tikka masala cu iaurtul intr-un vas. Adaugati mielul, acoperiti vasul si lasati la marinat timp de 2 ore.

2. Pentru a face salsa: Amestecati impreuna mango, ceapa rosie, castravetele, rosia, coaja si zeama de la lamaie si coriandrul. Acoperiti si lasati deoparte.

3. Puneti bucatile de miel pe betele de frigarui si frigeti-le 10 minute intr-o tigaie, intorcandu-le pe toate partile pana cand carnea este facuta.

4. Incalziti painea naan. Serviti kebab-ul cu salsa de mango si paine.

Poza principala

rexfeatures_458943bmica.jpg

4 linguri de pasta tikka masala sau similar
4 linguri iaurt simplu
circa 500g gat de miel taiat cubulete
Pentru salsa:
1 mango copt, curatat si taiat cubulete
1 ceapa rosie, mica, taiata marunt
5cm castravete, taiat cubulete
1 rosie, fara seminte, taiata cubulete
coaja si zeama de la o lamaie
4 linguri coriandru proaspat, taiat 
4 paine naan pentru servire (turte)
8 bete frigarui

Mergeti la gratar de Paste? Iata ce puteti prepara!
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE