Frigarui de peste cu salsa de papaya

1. Pune cuburile de peste pe betele de frigarui.

2. Da prin razatoare usturoiul, ghimbirul, lemongrass-ul si ardeiul iute rosu. Adauga sucul de lime, sosul de soia si uleiul de masline si amesteca. Unge frigaruile cu acest amestec si pune-le la gratar pana sunt patrunse si aurii pe toate partile.

3. In acest timp, prepara salsa amestecand frunzele de menta si coriandru, fructele de papaya si castravetele.

4. Aranjeaza frigaruile pe un platou si serveste cu salsa.

Poza principala

h_01285439.jpg

500g de peste, taiat in cuburi

2 catei de usturoi

Ghimbir de marimea unui deget, curatat

O bucata mica de lemongrass proaspat

Un ardei iute rosu

Suc de lime

125ml de sos de soia

45ml de ulei de masline

Frunze proaspete de menta

Frunze proaspete de coriandru

1 castravete, taiat

1 pawpaw (papaya), taiat

Intr-un timp scurt, poti pregati aceste frigarui pentru invitatii care sunt pe drum deja. Nu vei da gres!
Numar de portii
6
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE