Frigărui din somon

1.Cu ajutorul unui blender, zdrobește pătrunjelul și usturoiul. Încorporează treptat uleiul de măsline și zeama de lămâie. Adaugă o linguriţă cu coajă rasă de lămâie și un praf de sare și piper.
 
2.În marinata astfel obţinută, pune fileul de somon tăiat cubuleţe. Amestecă ușor și lasă la rece minimum 15 minute.
 
3.Înfige cubuleţele de somon pe beţe de frigăruie, alternând cu roșii cherry și felii de lămâie.
 
4.Așază-le într-un vas termorezistent uns cu unt și lasă la cuptor, la foc moderat, 20-30 de minute.

Poza principala

17-07-2012_3.jpg

    500 g file de somon
    100 g roşii cherry
    1 lămâie
    1 lingură cu unt
Pentru marinată
    4 fire de pătrunjel
    2 căței de usturoi
    1 lingură cu ulei de măsline
    1 linguriță cu zeamă de lămâie
    coajă rasă de lămâie
    sare
    piper

Dacă-ți dorești un preparat ușor de făcut, aromat și gustos, alege frigăruile din somon!
Numar de portii
4
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE