Uncategorized

Friptură condimentată

1.Pune boabele de piper într-o ceșcuţă cu oţet balsamic.
 
2.Caramelizează zahărul, după care toarnă vinul și supa de carne.
 
3.Adaugă cimbrișorul și rozmarinul și lasă să fiarbă până obţii un sos mai gros.
 
4.Pune ceapa tocată și lasă să dea într-un clocot. După ce s-a răcit, pune boabele de piper scurse bine.
 
5.Amestecă sosul cu uleiul, sare și 2 linguri cu oţet balsamic și dă-l la rece.
 
6.Taie carnea felii, bate-o puţin, după care condimenteaz-o și rumenește-o rapid în ulei sau pe grătar. Servește friptura cu sos.

Poza principala

friptura_condimentata_mica.jpg

800 g ceafa de vită
oțet balsamic
1 lingură cu zahăr
1 ceapa rosie
300 ml vin roșu
100 ml supă de vită
2 crenguţe de rozmarin
1 crenguţă de cimbrișor
2 linguri cu piper în patru culori
6 linguri cu ulei
sare

Aceasta friptura nu mai are nevoie de nicio garnitura. Este atat de buna ca vei mai vrea o bucata!
Numar de portii
6
Calorii
340
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE