Uncategorized

Friptura de bibilica in vas roman

Vasul se pregateste conform indicatiilor de pe ambalaj – se tine 20 de minute in apa.

Intre timp am tocat ingredientele si cand vasul a fost gata, le-am amestecat direct in el. Am presarat sare si busuioc, am udat cu putin vin si am bagat la cuptor.

Vasul roman se baga doar in cuptorul rece. Eu l-am tinut la foc mic cam 2 ore si am obtinut o friptura foarte aromata si frageda.

Descopera si alte retete Ama in Bucatarie:

Pui Puttanesca

Omleta in crusta de malai

Pui in crusta crocanta

Poza principala

reteta-bibilica_mica.jpg

carne de bibilica (eu am folosit doar pulpele si pieptul)
dovlecei
rosii
ceapa rosie
morcovi
fasole galbena
busuioc
sare
putin vin

O reteta delicioasa, excelent executata in vasul roman, care potenteaza aromele la maximum.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE