Friptura de miel cu salsa de menta si rosii

1. Preincalziti cuptorul la 180 de grade.

2. Pregatiti salsa intr-un castronel amestecand rosiile cu ceapa tocata si menta. Potriviti de sare si piper. Acoperiti si dati la rece.

3. Puneti rondelele de ceapa intr-o tava, apoi asezati fripturile de miel peste ele. Turnati zeama de lamaie si asezonati.

4. Coaceti pentru 40-45 de minute sau pana cand carnea de miel este frageda, iar ceapa s-a inmuiat. Serviti fripturile cu ceapa si salsa.

Poza principala

h_01137618_mica.jpg

250 g rosii prunisoare, taiate fin
1 ceapa rosie, tocata fin
o mana de frunze de menta, taiata
sare si piper negru
1 ceapa rosie, taiata rondele
4 fripturi de miel, fara grasime
zeama de la 1/2 lamaie

Aroma usoara a mentei complimenteaza excelent textura carnii de miel.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE