Friptura de porc cu sos de zmeura

  1. Plasați zmeura în blender, împreună cu coaja rasă și sucul de limetă.
  2. Adăugați muștarul, cimbrul și zahărul.
  3. Pulsați și adăugați ușor uleiul de măsline. 
  4. Asezonați cu sare și piper după gust.
  5. Îndepărtați pielea fielurilor de carne și acoperiți-o cu sosul de zmeură.
  6. Acoperiți vasul cu foie și lăsați carnea să se marineze pentru 6 ore la frigider.
  7. Scoateți carnea din marinadă și prăjiți-o la foc potrivit pentru 15 minute.
  8. Folosiți o tigaie tip grill.
  9. Serviți cu salată.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

friptura_de_porc_cu_sos_de_zmeura.jpg

  • 2 fileuri de porc
  • 200 g zmeură
  • 1 limetă
  • 1 lingură muștar
  • 2 fire cimbru
  • 100 ml ulei măsline
  • 1 linguriță zahăr
  • sare
  • piper după gust
Din categoria fripturilor delicioase, vă facem o propunere fragedă și dulce cu sos de zmeură.
Numar de portii
2
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE