FRIPTURA DE PORC LA GRATAR CU GARNITURA

Alegi 6 bucati de carne de porc fara os si fara multa grasime.
2. Presari fiecare bucata de carne cu amestec de condimente si le dai la rece pentru 20 minute, apoi le frigi pe ambele parti la gratar (sau tigaia de teflon).
3. Cureti castravetii de coaja, le inlaturi (pe cat e posibil), semintele mari si ii tai cubulete.
4. Speli rosiile si ardeii, apoi le scoti semintele si le tai bucati mici.
5. Intr-un vas calesti ceapa, pana se rumeneste, adauga castravetii si ardeii, ii acoperi cu un capac si ii lasi sa se innabuse timp de 5 minute la foc mic, dupa care adaugi rosiile si usturoiul strivit (in prealabil), sare si piper dupa gust si le fierbi impreuna pentru 2 minute.
6. Dupa cateva clocote scurte, presari patrunjelul tocat marunt si stingi focul.
7. Carnea se aseaza alaturi de garnitura, pe un platou ornat cu felii de lamaie.
6 bucati ceafa de porc fara os ;
– 1 kg rosii ;
– 1 kg castraveti ;
– 5 ardei grasi ;
– 4 catei de usturoi ;
– 1 ceapa de marime medie ;
– 1 lamaie ;
– 1 lingurita condimente pentru fripturi ;
– 1 legatura de patrunjel proaspat ;
– sare, piper dupa gust.
Mi se pare o reteta delicioasa
Numar de portii
6
Calorii
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE