Friptura de vita cu morcovi

1. Setati cuptorul la 150 grade C. Indepartati grasimea de pe carne. 

2. Amestecati faina cu sare si piper pe o farfurie. Dati carnea prin faina. Incingeti 1 lingura de ulei intr-o tigaie. Adaugati carnea si prajiti-o timp de cateva minute pe ambele parti.

3. Puneti carnea intr-o oala adanca. Adaugati ceapa, morcovii si baconul cu inca putin ulei si gatiti timp de 5-8 minute.

4. Turnati vinul si supa de vita. Adaugati frunza de dafin si cimbrul. Puneti capacul si gatiti timp de 4-5 ore, verificand ocazional.

Poza principala

rexfeatures_1292704cmica.jpg

1Kg. carne de vita
1 masura faina alba
sare si piper negru proaspat macinat
2 liguri ulei de masline
2 cepe rosii, curatate si taiate in 4
500g morcovi, curatati si taiati pe lungime, daca sunt mai mari
100g bacon felii
200ml vin rosu de calitate
circa 600ml supa de vita, fierbinte
1 frunza de dafin
cateva crengute de cimbru

O friptura de vita suculenta si gustoasa
Numar de portii
6
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE