Uncategorized

Friptură de vită cu salată

1.Taie mușchiul de vită în bucăţi. Bate-le ușor, dă-le cu bicarbonat și lasă-le la rece 30 de minute.
 
2.Clătește cu apă fiecare bucată, tamponează-le cu un șervet și unge-le cu ulei. Pune-le pe un grătar de teflon și rumenește-le pe ambele părţi. Ai grijă să nu le usuci prea tare. Sărează-le după gust.
 
3.Decojește roșiile și taie-le în cubuleţe. Taie în cubuleţe și castravetele, ardeiul și ceapa. Stropește cu ulei și oţet, adaugă sare, rondele de ardei iute și aromatizează cu pătrunjel tocat.

 

Friptura de vita cu sos creole remoulade

Poza principala

friptura_de_vita_cu_salata_mica.jpg

500 g muşchi de vită
sare
ulei
2 roşii
1 castravete
1 ceapă
1 ardei gras
1/2 ardei iute
2 linguri cu ulei
1 linguriță cu oțet
pătrunjel
sare

 

Limba de vita cu sos de mustar si salata de pepene galbe

Savuroasa și foarte gustostoasa, friptura de vită cu salată este o cină perfectă.
Numar de portii
4
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE