Uncategorized

Friptura de vita si sos Marsala cu branza Stilton

1. Incalziti ulei intr-o tigaie. Asezonati friptura si puneti-o in tigaie incinsa. Frigeti pentru 2-4 minute pe fiecare parte, in functie de preferinte. Scoateti-le din tigaie si pastrati-le calde.

2. Adaugati ciupercile in tigaie si sotati-le pentru 4-5 minute sau pana cand incep sa se rumeneasca. Turnati vinul rosu si lasati amestecul sa clocoteasca pana cand scade bine. Turnati apoi smantana in tigaie, aducand totul la fierbere. Reduceti flacara si lasati sosul sa fiarba la foc mic pana se ingroasa.
 
3. Adaugati branza Stilton si amestecati pana cand se topeste. Gustati sosul si adaugati sare si piper dupa gust.

4. Aranjati friptura in farfurii si turnati sosul pe deasupra. Serviti cu legume.

Poza principala

rexfeatures_1212246e_mica.jpg

2 linguri ulei de masline
sare si piper
2-4 bucati de friptura de vita (care va place)
250 g ciuperci
4 linguri vin Marsala (sau un vin rosu demisec)
142-170 ml smantana pentru gatit
100 g branza Stilton, maruntita (sau alta blue cheese)

Sosul in care se prepara fripura ii va da acesteia o savoare deosebita.
Numar de portii
2-4
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE