Friptura picanta cu legume

1. Amestecati carnea, sosul de soia, ceapa si condimentele intr-un castron.

2. Aduceti sucul la fierbere si adaugati carnea condimentata, amestecand bine. Fierbeti 5-10 minute.

3. Adaugati chutney-ul de mango, sarea si ardeiul gras. Lasati totul sa fiarba inca 2-4 minute.

4. Amestecati faina cu apa si adaugati-o in tocanita. Lasati sa fiarba. Serviti alaturi de cartofi fierti si salata verde sau rucola.

Poza principala

h_00789661_mica.jpg

125 g friptura de porc, taiata fasii
1 lingurita sos de soia
1/4 ceapa, taiata
1/2 catel de usturoi, taiat
1/2 lingurita praf de curry
1/2 lingurita ghimbir
10 g scortisoara
20 ml suc de mere
1/2 lingura chutney de mango
10 g sare
1/2 ardei gras, taiat
1/2 lingurita faina
1 lingura apa
cartofi
salata verde

Cu un gust inedit, acesta friptura este usor de preparat.
Numar de portii
1
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE