Uncategorized

Friptura in piper cu sos cremos de coniac

1. Dati fripturile prin piperul pisat. Acoperiti si lasati la frigider.

2. Incalziti untul intr-o tigaie si prajiti fripturile pe ambele parti, pentru un minut.

3. Micsorati focul si prajiti-le dupa preferinte (pana la 10 minute pentru o friptura bine facuta). Adaugati coniacul in tigaie si flambati-l, varsand putin coniac pe flacara sau aprinzandu-l cu un chibrit.

4. Lasati flacara sa se stinga. Luati tigaia de pe foc, scoateti fripturile si amestecati treptat smantana in tigaie. Serviti fripturile cu sosul cremos.

Poza principala

rexfeatures_424619c_mica.jpg

4 fripturi, muschi de vita
2 linguri piper macinat
60 g unt
1 lingura ulei de masline
2 linguri coniac
150 ml smantana

Pentru a gati mai repede aceasta friptura, dati carnea prin piper cu o zi inainte de pregatire si lasati-o in frigider.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE