Friptura in scoarta de mustar

1.Se spala bucata de cotlet si, cu ajutorul unui cutit, se cresteaza din loc in loc. In fiecare crestatura, se baga cate o felie de usturoi si putin rozmarin.
 
2.Se stropeste carnea cu putin ulei de masline si se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza intr-o tava cu vinul si restul de ulei. Se lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ o ora. In tot acest timp, se stropeste din cand in cand cu sosul format in tava.
 
3.Cand este aproape patrunsa, se unge bucata de cotlet cu mierea amestecata cu cimbru si boabele de mustar. Se lasa la cuptor, pana se formeaza deasupra o crusta crocanta, cel putin 30-40 de minute.

Poza principala

friptura_in_scoarta_de_mustar_mica.jpg

1 kg cotlet de porc fără os
1 pahar cu vin alb
1 lingură cu muştar boabe
1 lingură cu miere
6 căței de usturoi
2 crenguţe de rozmarin
1 lingură cu cimbru uscat
3 linguri cu ulei de măsline
sare
piper

Dupa ce se unge bucata de cotlet cu amestecul de miere si mustar, nu se mai stropeste cu sosul din tava.
Numar de portii
4
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE