Friptura thailandeza cu sos dulce-acrisor

1. Indepartati osul si grasimea de pe carne. Taiati ceapa verde bucatele.

2. Amestcati ingredientele pentru sos.

3. Prajiti friptura, ceapa verde si ardeiul pe gratar sau intr-o tigaie normala, cu o lingurita de ulei. Asezonati cu sare si piper.

4. Serviti friptura cu ceapa verde, sos dulce-acrisor, orez fiert si frunze de salata.

Poza principala

h_00789665_mica.jpg

1 cotlet de porc (steak)
3 fire ceapa verde
1 ardei iute mic, taiat
10 g sare
5 g piper negru
50 g orez, fiert
Pentru sos:
1 lingurita sos de soia
1 lingura sirop concentrat de portocale
1 lingurita miere
1/2 lingurita ghimbir
5 g piper cayenne
1 catel de usturoi, pisat

Sosul dulce-acrisor si ghimbirul ii va da fripturii tale o aroma deosebita.
Numar de portii
1
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE