Frittata cu ton si cartofi cu salata

1. Intr-o oala adanca de aproximativ 26cm, incalzeste uleiul si prajeste ceapa si usturoiul pana se inmoaie, apoi asezoneaza dupa gust cu sare si piper.

2. Adauga feliile de cartof si prajeste-le usor. Pune patrunjelul si tonul. Asaza frumos amestecul in aceeasi oala si presara cuburile de feta.

3. Bate ouale si smantana impreuna, asezoneaza dupa gust si toarna-le in oala. Ai grija ca ouale sa se infiltreze in amestec. Da la foc mic pana ce ouale se coaguleaza.

4. Pune oala la cuptor pana se topeste branza. Scoate-o afara si feliaza frittata. Se serveste cu paine proaspata si salata mixta.

Poza principala

h_01101967.jpg

45ml de ulei

1 ceapa, taiata marunt

2 catei de usturoi

Sare si piper

3-4 cartofi fierti, decojiti si feliati

45g de patrunjel proaspat, tocat

O conserva de ton in ulei, scursa

O bucata de branza feta, taiata cubulete

6 oua

60ml de smantana

Iata o reteta delicioasa pe care o poti pregati daca vrei sa mai “scapi” de conservele de ton care s-au adunat in camara.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE