Uncategorized

Frittata de primavara

Preincalziti cuptorul la 200 de grade.

Turnati uleiul intr-un vas termorezistent. Puneti legumele si potritivi de sare si piper. Dati la cuptor si coaceti legumele pentru 10 minute.

Separat, fierbeti cartofii.

Bateti ouale, apoi adaugati branza rasa si maslinele. 

Scoateti vasul din cuptor si turnati compozitia de oua, amestecand bine. Dati din nou la cuptor si coaceti pentru 20 de minute.

Taiati frittata si cartofii in felii. Puneti feliile de cartof peste o felie de frittata, apoi asezati o alta felie de frittata. Garnisiti cu branza rasa si nasturel.

Poza principala

h_01044828_mica.jpg

6 cepe verzi, tocate 

6 dovlecei mici, tocati 

1 ardei gras rosu, tocat 

100 g masline fara samburi

70 g branza Gruyere, rasa 

6 oua 

6 cartofi medii, curatati

30 ml ulei de masline

sare si piper negru proaspat macinat

o mana de nasturel  

extra branza Gruyere pentru topping

Daca nu stiti ce starter sa pregatiti pentru masa festiva, acest preparat va scoate din incurcatura.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE