Uncategorized

Fructe de padure crocante

1. Puneti fructele intr-o tigaie alaturi de zahar si coniac. Fierbeti la o temperatura joasa pana ce fructele isi lasa din suc. Luati amestecul de pe foc si turnati-l intr-o tava unsa.

2. Topping: frecati untul cu faina pana la omogenizare, apoi puneti zaharul si un varf de cutit de sare. Adaugati laptele batut si amestecati in continuare. Rulati apoi mici rotocoale de aluat si presarati-le peste fructe. Coaceti totul intr-un cuptor preincalzit timp de 30 de minute pana ce totul se transforma intr-o crusta rumenita. Serviti acest desert cu frisca sau inghetata.

Poza principala

fructe_de_padure_crocante_400.jpg

125 g afine
125 g zmeura
100 g capsuni, taiate pe jumatate
1 mar ras
15 g zahar
10 ml coniac
Pentru topping:
180 g unt
225 g faina
70 g zahar
130 ml lapte batut

Iata un desert usor de preparat cu care iti poti surprinde alesul sau aleasa de Ziua Indragostitilor.
Numar de portii
2
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE