Fursecuri bicolore

1.Combină cele două tipuri de zahăr și adaugă-le peste untul lăsat la temperatura camerei. Amestecă până ce zahărul se simte doar un pic.
 
2.Adaugă ouăle bătute și o lingură cu esenţă de vanilie. Cerne făina și adaugă praful de copt și bicarbonatul.
 
3.Împarte crema de zahăr în două și într-una adaugă jumătate din amestecul de făină, praf de copt și bicarbonat.
 
4.În cealaltă jumătate de cremă, adaugă restul de amestec de făină plus cacaua cernută fin. Framanta bine cele două aluaturi.
 
5.Întinde-le cu grijă pe masa de lucru unsă cu puţin ulei și decupează cercuri cu ajutorul unor forme sau al unui pahar cu gura mijlocie.
 
6.Presară deasupra acestor fursecuri albe și ciocolatii alune sfărâmate, bucăţele de ciocolată de casa zdrobită și alune nesărate. Dă-le la cuptorul încins pentru zece minute.

 

Fursecurile de la ora 5

Fursecuri cu nuci pecan

Poza principala

fursecuri_bicolore_mica.jpg

230 g unt
160 g zahăr brun
150 g zahăr
4 linguriţe cu praf de copt
1 linguriţă cu bicarbonat
420 g făină
2 ouă
100 g ciocolată
2 linguri cu cacao
50 g alune
esenţă de vanilie

Ceva mai elaborate fata de fursecurile obisnuite, aceste fursecuri bicolore sunt tare bune de rontait!
Numar de portii
12
Facebook Comments

alexandra.badita

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE