Fursecuri cu bezea

Puneti faina pe planseta si o framantati cu untul,zaharul, nucile date prin masina ,cu praful de sare ,pana la omogenizare .Se lasa la frigider pana a doua zi ,o lasati 15-20 minute la temperatura camerei si faceti din ea bilute cat o nuca mica . Le asejati in tava pe hartie de copt si la mijloc faceti o mica adancitura cu degetul , se coc la foc potrivit pe etajul de sus al cuptorului 15 minute , din cele duoa albusuri , faceti o bezea ,in care nu uitati sa adaugati doua lingurite amidon. Scoteti tava si pe fiecare fursec , puneti un varf de lingurita de bezea , mai dati tava la cuptor 10 minute la foc minim .
PS
Eu fac aceste fursecuri ,de fiecare data cand fac cozonac , si imi raman albusuri .
280 gr.faina
110 gr .unt
100 gr.nuci
70 gr. zahar pudra
2 oua
sare
vailie
esenta de migdale
Sunt delicioase , fragede si au un aspect….Va sugerez sa faceti reteta dubla .Bezeaua din duoa albusuri ,este suficienta pentru reteta dubla.
Numar de portii
50
Calorii
240
Facebook Comments

Cornelia

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE