Fursecuri cu ciocolată

1. Topește mierea împreună cu untul și zahărul. Lasă să se răcorească, apoi încorporează făina amestecată cu praful de copt, cuișoarele zdrobite și puţină sare.

2. Frământă până obţii un aluat numai bun de întins. Presară făină pe masa de lucru și întinde din aluat foi mai grosuţe. Cu ajutorul unei forme sau cu un păhărel, taie cercuri potrivit de mari.

3. Așază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și lasă-le la foc mic, cam 15 minute.

4. Separat, topește ciocolata la bain-marie. La final, adaugă o linguriţă cu unt. Trece fursecurile prin ciocolata topită. Fie bagi tot fursecul, fie doar jumătate. Pune-le pe un grătărel și servește-le după ce s-a întărit ciocolata.

 

Fursecuri cu nuci pecan

Poza principala

fursecuri_cu_ciocolata_mica.jpg

 

500 g făină

225 g miere

150 g unt + 1 linguriță cu unt

50 g zahăr

1 pliculeţ cu praf de copt

100 g ciocolată cu lapte

2 cuişoare

sare

 

Fursecuri cu vișine

 

Acest dulce savuros este o incantare langa un pahar cu lapte sau servit ca atare, langa un ceai verde!
Numar de portii
8
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE