Fursecuri cu ganache de ciocolată

1.Rupe ciocolata bucăţele şi pune-o într-un castron mai mare. Toarnă frişca într-o crăticioară şi pune-o pe foc.

2.Când e aproape să dea în clocot, toarn-o peste ciocolată şi amestecă susţinut, până se topeşte ciocolata. Adaugă acum untul făcut bucăţi şi amestecă din nou cu grijă până se omogenizează. Lasă la frigider cât ai nevoie.

3.Dacă musafirii au venit pe nepusă masă, scoate crema din frigider și las-o doar zece minute apoi cu poşul pune cremă pe jumătate din cantitatea de biscuiţi.

4.„Acoperă“ cu bisuiţii rămaşi  şi serveşte imediat. Aceste fursecuri cu ganache de ciocolata se potrivesc de minune cu şampanie sau vin spumant demi-dulce.

foto: Photoland/Photocuisine

 

Tort de ciocolata in straturi cu ganache de smantana

Poza principala

fursecuri_de_ciocolata_mica.jpg

200 g ciocolată neagră, minimum 80%
125 ml frişcă lichidă
50 g de unt la temperatura camerei
60 biscuiţi rotunzi (cu miere, cu vanilie, cu scorţişoară, de care ai la îndemână)

 

Biscuiti cu crema de menta

Un dulce de după-amiază, fin şi senzual, cum numai o cremă de ciocolată poate fi, cu care poţi impresiona fără să munceşti prea mult. Incearca aceste fursecuri cu ganache de ciocolata si nu vei da gres.
Numar de portii
6
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE