Fursecuri fragede

1.Amestecă toate ingredientele și frământă un aluat omogen.

2.Învelește-l într-o folie alimentară și dă la frigider pentru o oră.

3.Întinde aluatul pe masa înfăinată și decupează fursecurile.

4.Așază-le pe tava tapetată cu hârtie de copt și dă-le la cuptor până se rumenesc ușor.

5.Scoate fursecurile fragede pe un grătar, să se răcească, și depozitează-le în cutii metalice sau borcane cu capac.

 

Sugestie. Pune 15-20 de fursecuri fragede într-o folie de celofan, leag-o cu fundă și ai obținut un cadou tare gustos de Moș Nicolae. 

 

Biscuiți cu ghimbir

Poza principala

fursecuri_fragede_mici.jpg

300 g făină

100 g zahăr

180 g unt moale (nu topit)

1 ou

1 pliculeț cu praf de copt

1 pliculeț cu zahăr vanilat

sare

 

Biscuiți de casă cu ciocolată

Fursecuri fragede perfecte lângă o cană cu lapte la micul-dejun sau lângă o cafeluță.
Numar de portii
8
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE