Fursecurile de la ora 5

1.Incinge cuptorul si tapeteaza doua tavi cu hartie de copt. Bate untul cu zaharul pana devine spuma, apoi incorporeaza ouale pe rand.
 
2.Cerne faina impreuna cu praful de copt, bicarbonatul, cacaua, colorantul si un praf de sare. Intr-un alt vas, amesteca otetul cu laptele batut, adauga treptat ingredientele solide si compozitia de unt, zahar si oua si amesteca usor pana se incorporeaza toate.
 
3.Toarna compozitia intr-un cornet de cofetarie si spritam fursecuri in tava tapetata cu hartie de copt. Da la cuptor pentru 7-8 minute. Scoate tava si lasa-le cateva minute, abia apoi scoate fursecurile pe un gratar.
 
4.Pentru crema, bate frisca cu mixerul, adauga crema de branza, zaharul pudra, vanilia si la final capsunile taiate.
 
5.Pune umplutura intre doua fursecuri si da la rece macar pentru jumatate de ora. Serveste fursecurile impreuna cu cirese proaspete. Pofta buna!

Foto : Rex Features

Poza principala

joi2.jpg

225 g unt
250 g zahăr
2 ouă
300 g făină
240 ml lapte bătut
1 linguriță cu praf de copt
1 linguriță cu bicarbonat
2 linguri cu cacao
2 linguri cu oţet de mere
1 linguriță cu colorant alimentar rosu
Umplutura :
1/2 lingurițe cu esenţă de vanilie
100 g cremă de brânză
50 g zahăr pudră
125 ml frișcă lichidă
125 g căpșune
sare

Nu e o greutate sa le prepari, iar cei dragi se vor bucura de niste furseuri fructate si foarte pofticioase.
Numar de portii
6
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE