GALBANI – gust traditional italian pentru delicii culinare

Text
ADVERTORIAL
De Sarbatori, savureaza alaturi de cei dragi branzeturile fine Galbani!
Produse in Italia, se potrivesc perfect in meniurile festive, de la aperitiv si pana la desert.
master_galbani_-dim_mare.jpg

Incearca o data si te vei convinge definitiv ca folosind branzeturile Galbani precum mozzarella, gorgonzola, ricotta, grana padano si mascarpone vei obtine cele mai rafinate si apreciate  preparate culinare.

Descopera in cele ce urmeaza secretele fiecareia dintre branzeturile Galbani:

Mozzarella Galbani este obtinuta dupa o reteta traditionala ce consta in obtinerea produsului din lapte de calitate superioara. Nelipsita din dieta mediteraneana, mozzarella Galbani este un produs usor, sanatos, fara conservanti.

Mozzarella mini Galbani este un produs inovativ datorita formei sale – bulgarasi de aproximativ 8g. Se pastreaza in zer si este disponibila in pungute practice de 150g. Mozzarella mini Galbani este deosebit de gustoasa servita ca si aperitiv, in combinatie cu rosii sau alte legume, asezonata cu ulei de masline si busuioc. De asemenea, este ideala pentru salate usoare si delicioase, dintre cele mai creative.

*****

Gorgonzola Galbani este produsa din lapte integral provenit din zone certificate de catre Consorţiul Branzei Gorgonzola. Acesta supravegheaza pastrarea autenticitatii produselor, garantata de sigiliul D.O.P. (denumire de origine protejata). Gorgonzola Galbani, innobilata cu mucegai albastru, are o consistenta  cremoasa  si o aroma inconfundabila, fiind o branza ideala pentru preparate fine si rafinate.

Gorgonzola Cremoso are un gust dulceag, o textura deosebit de cremoasa si este foarte usor de tartinat. Poate fi folosita ca ingredient in retetele de aperitive si sosuri sau poate fi servita ca desert sau impreuna cu paine ori biscuiti crocanti.

Gorgonzola Intenso are o textura mai compacta si un gust mai picant si mai intepator decat Gorgonzola Cremoso, fiind ideala pentru salate. Se poate servi alaturi de fructe precum struguri si smochine.

Gorgonzola Galbani Cremoso si Intenso sunt recunoscute de maestri bucatari din intreaga lume, fiind foarte apreciate in diverse combinatii cu legume sau fructe, paste, risotto, pizza, fripturi si sosuri alese.

****

Ricotta Galbani este o branza proaspata, ideala pentru o dieta echilibrata si sanatoasa, fiind o buna sursa de proteine si este bogata in calciu (100g asigura peste 30% din necesarul zilnic de calciu al unui adult).

Cu o consistenta usoara si cremoasa, ricotta Galbani este un ingredient perfect pentru preparate cu specific italian, precum paste, cannoli, ravioli, lasagna si pizza, dar mai ales pentru prepararea diferitelor deserturi de la placinte, tarte si briose pana la creme fine si savuroase pentru prajituri si torturi.

Datorita aromei inconfundabile si a gustului sau delicat , ricotta Galbani poate fi servita ca atare, impreuna cu grisine, paine prajita, migdale, nuci, legume fierte sau la cuptor.

****

Branza cu denumire de origine protejata, Grana Padano este una dintre cele mai vechi si apreciate din Italia.

Grana Padano Galbani este o branza tare, savuroasa, care pastreaza de secole aceeasi reteta ce confera produsului o textura granulata si o aroma intensa, usor sarata.  Este ideala pentru persoanele interesate de o alimentatie sanatoasa, fiind obtinuta din lapte de vaca semidegresat si avand un continut bogat in aminoacizi. Poate fi consumata simpla, taiata in cuburi sau in felii, alaturi de salate, fructe si vin rosu, sau impreuna cu dulceata sau miere.

De asemenea, este ideala pentru a fi rasa deasupra unor preparate calde cu specific italian, precum lasagna, risotto, paste.

****

Originară din nordul Italiei, regiunea Lombardia, Mascarpone este una dintre cele mai cunoscute brânzeturi, fiind un ingredient esenţial pentru multe preparate cu specific italienesc. Galbani foloseste o reţetă tradiţională ce oferă brânzei Mascarpone o cremozitate irezistibilă. Aroma sa delicată, uşor dulceagă şi parfumată face din Mascarpone Galbani un ingredient ideal pentru a transforma fiecare reţetă într-o delicatesă.

Având o textura fină şi cremoasă, mascarpone Galbani este recunoscut şi apreciat de maeştri bucătari din întreaga lume. Mascarpone Galbani este un ingredient ideal pentru prepararea deserturilor calde sau reci, în special tiramisu, torturi, cheesecake-uri sau tarte cu fructe, dar poate fi consumat si ca atare alaturi de fructe proaspete sau tartinat in combinatie cu cacao si zahar vanilat.

De asemenea, mascarpone Galbani este foarte potrivit pentru prepararea reţetelor de risotto, lasagna, a supelor şi sosurilor. Poate fi amestecată cu diverse condimente pentru a obţine un sos picant sau cu alte tipuri de brânza, pentru a fi servita împreuna cu  legume verzi, paste, biscuiţi crocanţi sau pâine prajită.
 

Mascarpone Galbani este disponibil în două variante de gramaj: mascarpone 250gr şi mascarpone  500 gr.

Facebook Comments

Taguri

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE