Galusti de rizoto si mozzarella

1. Luati cate o bucata de mozzarella bocconcini si puneti rizoto in jurul acesteia pentru a forma o galusca neteda.

2. Continuati pana cand veti fi folosit tot rizoto-ul.

3. Tavaliti fiecare galusca prin faina, apoi prin oul batut si apoi prin pesmet.

4. Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti la foc moderat spre mare pentru 5 minute, intorcand regulat galustile pana cand se rumenesc, iar mozzarella incepe sa se topeasca.

5. Stoarceti lamaie pe deasupra galustilor si serviti cu sare de mare.

Poza principala

h_00861886_mica.jpg

900g de rizoto cu ciuperci
150 g mozzarella bocconcini
1 cana faina
2 oua, batute
2 cani de pesmet
ulei de floarea soarelui
Pentru servire:
sare grunjoasa
lamaie feliata

Puteti folosi orice rizoto va place pentru a prepara aceste galusti.
Numar de portii
35 galusti
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE