Uncategorized

Gateste sanatos si repede cu oala sub Delimano Tempo

Cu ajutorul lui Delimano Tempo vei gati mai rapid, economisind timp si energie, pana la 70% pregatind preparate cu timp mai lung de gatire si intre 30% si 40% la preparatele cu timp mai scurt de gatire.
2_bun_delimano_tempo_presto_pot_and_vacusys_lid_image_photo.jpg

Pentru a evita surprizele neplacute din bucatarie, oala Delimano Tempo prezinta 4 elemente cheie pentru siguranta deplina

Supapa de reglare a presiunii: Permite automat aburului sub presiune sa se elibereze cand se ajunge la nivelul de presiune (temperatura) prestabilit.

Blocaj pentru presiune reziduala: Sistemul de blocare a presiunii blocheaza mecanismul de deschidere a capacului pentru fierbere sub presiune de indata ce incepe sa se acumuleze presiunea si dupa fierbere, capacul nu se poate deschide pana nu s-a eliberat presiunea aburului.

Supapa de siguranta: Daca presiunea creste prea mult, supapa de siguranta permite automat aburului (presiunii) sa iasa.

Fereastra de siguranta: Fereastra de siguranta este un element de siguranta suplimentar inserat in capac. Daca in oala de inox se acumuleaza prea multa presiune, inelul de etansare o impinge afara prin aceasta fereastra, iar astfel aburul este eliberat.

Pentru mai multe detalii vizitati www.delimano.ro 

Facebook Comments

Taguri

samira.stefan

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE