Uncategorized

Gazpacho cu marar

1.Taie cuburi legumele, asezonează cu zeamă de lămâie, oțet balsamic, ulei de măsline, sare și piepr după gust.

2.Pune jumătate dina cest amestec într-un blender și mixează-l. 

3.Împarte supa gazpacho în boluri, adaugă mărarul tocat și pune câte 1-2 linguri din amestecul de legume cuburi. Servește imediat.

 

Sugestie. Supa gazpacho este mult mai gustoasă dacă o lași măcar o oră la rece înainte de a o servi. 

credit foto: © mizina – Fotolia.com

 

Gazpacho de morcovi

Poza principala

gazpacho_fotolia_54604408_subscription_xxl.jpg_c_mizina_-_fotolia.com_mica.jpg

6 roșii potrivit

2 castraveți

1 ceapă

1 ardei gras verde

1 ardei iute

1 lămâie

1 lingură cu oțet balsamic

2 lingurițe cu ulei de măsline

1 linguriță cu sare

½ linguriță cu piper măcinat

1 legătură cu mărar

 

Gazpacho de rosii

Gazpacho este supa verii, care-ti ofera tot ce are mai bun si delicios.
Numar de portii
3-4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE