Gazpacho de pepene galben

1.Taie pepenele, curăță-l de coajă și semințe și taie-l bucăți.

2.Opărește roșiile și curăță-le de pielițe și cotoare. 

3.Pune într-un blender pepenele, roșiile, uleiul de măsline, oțetul, frunzele de busuioc, un praf de sare și piper. Mixează bine și dă la rece să se răcească.

4.Toarnă gazpacho de pepene în pahare, decorează cu felii deprosicutto, cuburi de pepene (opțional) și frunze de busuioc.

credit foto: © M.studio – Fotolia.com

 

Gazpacho de morcovi

 

 

 

 

 

 

Poza principala

gazpacho_fotolia_53370289_subscription_xxl.jpg_c_m.studio_-_fotolia.com_mica.jpg

1 pepene galben

2 roșii mici

3 frunze de busuioc

1 lingură cu ulei de măsline

1 lingură cu oțet sherry

prosciutto

sare și piper

 

Gazpacho cu marar

Rafinat, gust răcoritor, culoare apetisantă!
Numar de portii
4
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE