Uncategorized

Gem de struguri

1. Puneti strugurii, ghimbirul ras, zaharul si apa intr-o oala si lasati totul sa fiarba la o temperatura scazuta in timp ce amestecati continuu pentru ca zaharul sa se dizolve in totalitate. 

2. Luati de pe foc apoi aduceti oala la punctul de fierbere si lasati sa fiarba inca 5 minute fara a mai amesteca. Luati din nou de pe foc si aduceti iar oala la punctul de fierbere si lasati inca 25 de minute, de data asta amestecand pana ce compozitia se ingroasa. Adaugati esenta de vanilie si puneti amestecul intr-un borcan ce se inchide bine.

3. Nu este nevoie sa mai fierbeti borcanele umplute cu gem de struguri in apa.

Tarta cremoasa cu struguri

Cocktail de struguri

Poza principala

h_01045293mica.jpg

1 kg struguri fara seminte, bine spalati
10 cm ghimbir ras
625 g zahar
125 ml apa
1 lingurita esenta de vanilie

Gemul de struguri nu este asa de raspandit, insa gustul sau nemaipomenit il recomanda pentru a fi incercat macar o data.
Numar de portii
3 borcanele
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE