Gogoșele umplute

1. Pune la fiert aproximativ 500 ml de apă cu un praf de sare și unt.

2. Când a început să clocotească, presară mălaiul și amestecă energic pentru a se desface toate cocoloașele.

3. În cazul în care mămăliga este prea moale, adaugă mălai.

4. Lasă să se răcească, apoi frământă mămăliga cu făina amestecată cu praful de copt până obţii un aluat consistent.

 

Roșii umplute

5. Întinde-l ușor cu sucitorul pe masa înfăinată și taie cercuri cu un pahar.

6. Pune în mijloc un cubuleţ de brânză și modelează gogoșile, apoi rumenește-le în baie de ulei.

Poza principala

gogosele_umplute_mica.jpg

300 g mălai

1 lingură cu unt

200 g brânză feta

250 g făină

1/2 pliculeț cu praf de copt

ulei

sare

 

Prajituri de lamaie cu mamaliga

Un antreu delicios, numai bun pentru o masă in familie sau cu prietenii.
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE