Granita de cafea

1. Amestecă apa cu zahărul și pune pe foc până se dizolvă cristalele și se formează un sirop. Pune vasul apoi în apă rece pentru a răci siropul.

2. Toarnă-l în cafea și amestecă. Pune la congelator, într-un vas mai larg, pentru câteva ore, amestecând (spărgând) la fiecare oră.

3. În momentul servirii, scoate cafeaua înghețată, zdrobește pentru a se forma fulgii și pune-i în cești.

4. Servește granita de cafea cu frișcă bătută deasupra. 

 

Tort de nuci si cafea

Poza principala

granita_mcia.jpg

750 ml apă

300 g zahăr

375 ml cafea espresso concentrată

200 ml frișcă lichidă

 

Shake cu înghețată și cafea

Cel mai bun, gustos și savuros mod de a te răcori.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE