Granita de mango si granadilla

1.Pune pe foc mic sucul de mango, apa si zaharul si amesteca usor. Dupa ce zaharul s-a topit si incepe sa fiarba, mai lasa pe foc doar 5 minute.
 
2.Da deoparte, adauga pulpa de granadilla, amesteca si lasa sa se raceasca, apoi pune la congelator pentru o ora.
 
3.Scoate din congelator, scobeste foarte bine cu furculita lichidul inghetat si mai da la congelator pentru alte 60 de minute. Repeta acest pas de inca 3 ori.
 
4.Serveste granita in pahare racite bine, eventual puse in congelator cu jumatate de ora inainte de a le umple.

Poza principala

09-07-2012_2.jpg

500 ml mango sub forma de suc
125 ml granadilla sub forma de pulpa
100 g zahăr
apă

Indiferent de combinatii, granita este bautura ideala pentru vara, usor de preparat, savuroasa si foarte racoritoare.
Numar de portii
4
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE