Uncategorized

Grătar câmpenesc

1. Curata rinichii de pielite și grasime, spala-i bine, lasa-i câteva ore în apa cu otet. 

2. Condimenteaza bucatile de carne cu sare, așaza-le într-un vas mai adânc și adauga usturoiul taiat feliute, vinul și uleiul. 

3. Pune carnea la marinat câteva ore, în frigider. Frige-o apoi pe gratarul încins – nu înainte de a mai presara putina sare – alaturi de cârnati și rinichii unși cu putin unt. 

4. Servește cu salata de sezon sau cu mujdei de usturoi.

 

Frigarui de miel cu salsa de mango

Poza principala

gratar_mixt_mic.jpg

500 g ceafa de porc

3 rinichi

400 g cârnati afumati

25 g unt

pentru marinata:

200 ml vin alb

50 ml ulei de masline

7 caței de usturoi

sare

 

Frigărui turceşti

Gratarul câmpenesc este un preparat gustos si apetisant, numai bun pentru o duminica in familie.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE