Uncategorized

Gris cu mere si caise (dupa 6 luni)

Taie caisele feliute, pune-le intr-o cratita si acopera-le cu apa. Fierbe-le la foc mic timp de 15 minute. Adauga apa daca amestecul scade prea mult.

Adauga marul taiat bucatele. Fierbe la foc mic timp de 5 minute.

Pune apoi grisul „in ploaie”, zaharul si laptele, amestecand energic cu telul sau cu lingura. Dupa 4 minute, il iei de pe foc, dar continui sa-l „bati” inca cinci minute.

Lasa la racit timp de 10 minute. Paseaza-l pana devine omogen. Adauga apa daca este nevoie.

Poza principala

98359814_mica.jpg

150 g caise uscate
2 mere decojite
2 linguri de gris
1 lingura zahar
50 ml lapte-formula/lapte matern
apa

Este o reteta ideala pentru bebelusii mai mari de sase luni.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE