Guacamole cu chipotle

  1. Se taie avocado în jumătate și se scoate sâmburele. Apoi se scoate pulpa din coajă și se pasează.
  2. Se adaugă zeama de lime, ceapa tocată, sare, piper și roșiile tocate. Totul se pasează.
  3. La final se adaugă pătrunjelul, coriandrul și chile chipotle și se amestecă totul cu uleiul de măsline Arpis (sau ulei de porumb). 

 

Pentru detalii referitoare la proiect şi mai multe informaţii accesaţi www.russenart.ro sau blogul www.inbucatariilelumii.wordpress.com.

Poza principala

11_mica.jpg

1 avocado

½  chile chipotle (Chipotle este folosit în mâncărurile vegetariene mexicane ca substitut al oaselor de vită – sursa magazinuldemirodenii.ro)

30 g ceapă albă

10 g coriandru și pătrunjel

½  limeta

2 roșii medii

sare și piper

2 linguri Ulei de măsline Arpis sau ulei de porumb Arpis (pentru un gust mai bun)

 

Reteta face parte din programul de educație culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE