Gulaș de fasole cu carne de vită

Spală fasolea în mai multe ape și pune-o la înmuiat în apă rece, peste noapte. Scurge apa și pune fasolea să fiarbă. Schimbă apa de cel puțin trei ori. Când a fiert, pune-o la scurs și las-o deoparte.

 

Curăță carnea de pielițe și vinișoare și tai-o fâșii. Topește untul într-o cratiță și aurește ceapa. Adaugă apoi carnea și călește-o bine. Presară chimionul pisat și lasă să fiarbă acoperit. La nevoie, mai complează cu apă fierbinte până carnea devine fragedă.

 

Pune apoi fasolea fiartă, sosul și un praf de sare dacă mai trebuie. Decorează cu ceapa verde tocată fin și roșioare tăiate.

 

Gulaș rapid de curcan cu pilaf

 

Poza principala

gulas_de_fasole_mica.jpg

300 g fasole albă

300 g carne de vită

100 g unt 

1 ceapă

3 fire de ceapă verde

100 ml sos ketchup

60 g roșii cherry

½ linguriță cu chimion

1 linguriță cu sare

 

Gulas de vita

O rețetă foarte gustoasă și sățioasă, perfectă pentru gurmanzi.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE