Gulas rapid de curcan cu pilaf

Prajesti pieptul de curcan in unt incins cu ulei circa 6-8 minute pe toate partile. Pui cepele, usturoiul si chimenul in grasimea fripturii si lasi cateva minute, dupa care adaugi ciupercile si prajesti 4-5 minute.

Adaugi coniacul, vinul, boiaua, sosul Worcestershire si rosiile si lasi sa fiarba la foc mic 3-4 minute. La sfarsit pui deasupra iaurtul de casa si carnea de curcan si le lasi sa se incinga. Dregi acest gulas de curcan cu sare si piper si servesti cu pilaf.

Revista FEMEIA.

Poza principala

gulas_rapid_de_curcan_cu_pilaf_400.jpg

400 g piept de curcan, taiat in bucati mici
2 linguri de unt
1 lingura de ulei de masline
1 ceapa taiata marunt
1 catel de usturoi pisat
1 lingurita de foi de chimen pisate
100 g de ciuperci mici, feliate
2 linguri de coniac
100 ml vin rosu
1 lingura de mustar
2 lingurite de sos Worcestershire
200 g rosii taiate bucati (la cutie)
4 linguri de iaurt grecesc
sare, piper macinat

Daca vreti sa serviti gulasul cu alta garnitura, puteti opta oricand pentru un sote de legume.
Numar de portii
2
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE