Halibut cu rosii coapte

1. Setati cuptorul la 160 grade C.

2. Puneti rosiile intr-o tava, stropiti-le cu 1 lingura ulei de masline si asezonati-le cu sare si piper. Coaceti-le in cuptor timp de 35 de minute.

3. Mariti temperatura cuptorului la 200 grade C.

4. Asezonati halibutul si asezati-l in tava cu rosiile cherry. Puneti usturoi peste rosii si stropiti pestele cu restul de ulei. Coaceti timp de 15-20 de minute.

5. Serviti garnisit cu busuioc si masline, langa un mic bol cu tapenade.

Poza principala

rexfeatures_434203fmica.jpg

250g rosii cherry, taiate in jumatate
2 linguri ulei de masline
sare si piper negru proaspat macinat
2x200g bucati peste halibut
1 catel de usturoi, taiat marunt
frunze de busuioc
masline negre
1-2 linguri tapenade, pentru servire

Daca ti-e pofta de peste, iata o reteta care merita incercata!
Numar de portii
2
Facebook Comments

cmanager

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE