Hergma, supă marocană

Pune fasolea la înmuiat în apă rece și las-o de seara până dimineața. A doua zi, încinge uleiul și rumenește carnea tăiată cuburi. 

Când este gata, scoate-o într-un castronel și călește ceapa și usturoiul tocate mărunt. Adaugă roșiile sfărâmate și sucul lor, ghimbirul, chili, oțetul și adu la temperatura de fierbere.

Pune și carnea, toarnă apă fierbinte cât să acopere cu două degete tot amestecul. După jumătate de oră adaugă fasolea înmuiată și mai ține pe foc o oră. Completează cu apă fierbinte dacă scade prea mult.

Potrivește gustul de sare și piper și servește supa cu pătrunjel verde.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Supa de legume coapte cu bruschete cu harissa

Poza principala

supa_tunisiana_mica.jpg

100 g fasole albă

200 g carne de vită

2 linguri cu ulei de măsline

2 cepe

5 căței de usturoi

200 g roșii în suc propriu

¼ linguriță cu chili

½ linguriță cu ghimbir măcinat

1 lingură cu oțet de vin

pătrunjel verde

sare

piper

 

Supă rece cu iaurt și castraveți 

O combinație surprinzătoare de gusturi și arome.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE