Uncategorized

Heritage

Heritage este un restaurat premium, dedicat pasionatilor de gust care doresc sa experimenteze o bucatarie avangardista. Incepand cu 12 aprilie 2011, Restaurantul Heritage aduce in Romania un nou proiect gastronomic, bucataria perfectionista marca Juan Amador, Chef 3 stele Michelin.

Sub semnatura lui Juan Amador si a echipei sale, Restaurantul Heritage propune 3 meniuri: classic, evolution si vegetarian. Fiecare dintre ele imbina si recompune arii gastronomice de referinta ale lumii: bucataria traditionala spaniola – savuroasa, plina de culoare si arome solare, bucataria germana – riguroasa si consistenta – si bucataria franceza – creativa si surprinzatoare, considerata de Amador “mama tuturor bucatariilor”.

Rigoarea gustului, specifica bucatariei Amador, se regaseste in modul in care este gandit si servit meniul. Creatiile Amador se succed in etape menite sa trezeasca, sa incite si sa rasfete simturile in toate registrele – gustativ, olfactiv si vizual. Pentru a obtine gustul perfect, fiecare etapa trebuie savurata, de la primul pana la ultimul fel, fara a avea optinea combinarii variantelor de meniu.

Poza principala

salonulsemineuluialbastru_400.jpg

Adresa
Str. Polona nr.19, Sector 1
Telefon
021.210.88.50

Juan Amador a acceptat provocarea Heritage si a creat un meniu de pranz. O dubla premiera pentru deliciul clientilor: este pentru prima data cand Chef-ul de 3 stele Michelin dezvolta un meniu de pranz iar Heritage devine singura locatie care ofera un gourmet lunch marca Amador. 

Incepand cu luna iunie, de marti pana sambata, intre orele 12.00 si 16.00, impatimitii gustului  isi vor putea petrece pauza de pranz savurand texturile si aromele unui meniu surprinzator.

Meniul respecta tehnicile si stilul lui Juan Amador, armonizand ingrediente proaspete, de cea mai buna calitate. Modul de realizare a fost gandit astfel incat sa raspunda rapid cererilor clientilor si sa respecte intervalul de timp acordat pauzei de pranz.

Website
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE