Uncategorized

Horia Virlan: „Bucatele noastre – Carte cu preparate mai mult sau mai putin romanesti”

Text
Diverta
Sursa
Diverta
Foto
Diverta
Bucatarul Horia Virlan, cunoscut prin prisma participarii ca expert in cadrul emisiunii „Cireasa de pe tort” difuzata de Prima TV, va propune un carte de bucate… corecta.
horia_virlan.jpg

Cartea „Bucatele noastre – Carte cu preparate mai mult sau mai putin romanesti” contine retete ale unor preparate care au fost culese de autor in calatoriile prin tara, altele preluate din caietele de bucate ale bunicii sau “furate” de la cate o gospodina priceputa, dar toate au fost testate de Horia Virlan in bucatarie, iar marea majoritate a preparatelor a suferit modificari in ceea ce priveste componenta ingredientelor si a tehnicilor culinare. Ingredientele si condimentele sunt cele comune, pe care le gasim in orice magazin, supermarket sau piata.

Autorul nu a dorit sa impopotoneze retete gatite de mamele si bunicile noastre cu ingrediente “fancy”, doar din dorinta de ale face cat mai interesante, Horia Virlan considerand ca o bucata de carne de calitate, insotita de o leguma proaspata, nu are nevoie de mare ajutor din partea condimentelor, ci doar de un mod corect de a fi pregatite.

Puteti achizitiona aceasta carte de aici.

Facebook Comments

cmanager

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE