Uncategorized

Horoscop 11-17 ianuarie

Sursa
Revista Femeia De Azi
Foto
Shutterstock
Horoscopul saptamanii 11 ianuarie – 17 ianuarie
horoscop2.jpg

Luna Nouă care se formează în Capricorn chiar în prima zi a intervalului ne îndeamnă iarăși să facem ordine în acele zone din viaţa noastră, interioare sau exterioare, în care lucrurile nu sunt în regulă. Asta, dacă nu vrem să pierdem tot. Planetele ne susţin apoi și fac totul preș în drumul nostru, doar-doar om reuși să fim loiale, puternice, senzuale, iubitoare, fermecătoare!

 

Capricorn
Grija faţă de cei apropiaţi va fi intensă şi-ţi va aduce recunoştinţa şi aprecierea celor din jur. Nu lua în seamă reacţiile mai ciudate ale partenerului, influenţat acum de Saturn. Tratează-l cu răbdare, la fel fluctuaţiile financiare de moment!

 

Vărsător
Săptămâna ce urmează vei da o atenţie mai mare celor mici și/sau tineri din familie. Îi vei încuraja și susţine, iar ei nu vor uita aceste momente. Cu partenerul, vei fi excesiv de pretenţioasă, iar asta poate crea momente de tensiune. Evită cheltuielile inutile!

 

Peşti
Datoria faţă de familie va atârna greu pe umerii tăi săptămâna ce urmează, mai ales dacă ai tras chiulul în ultimul timp. E posibil să ai probleme cu partenerul de viaţă, accentuate de nepăsarea pe care o afi șezi faţă de el. Ai în schimb noroc la bani. Mulţi.

 

Berbec
Păstrează legăturile cu părinţii tăi bătrâni chiar dacă uneori sunt greu de suportat. Fii înţelegătoare, pentru că bătrâneţea e greu de suportat chiar și pentru protagoniști. Perioada în discuţie e foarte favorabilă relaţiei cu partenerul. Atenţie mare la banii pe care-i mai ai!

 

Taur
Vei ști să-i asculţi pe cei mai mici și vei face chiar și câteva demersuri care le vor influenţa viitorul. Contextul astral îndeamnă la intoleranţă și irascibilitate în relaţia cu partenerul. În plus, nici unul nu vrea să facă anumite concesii, așa că se anunţă vremuri grele. Găsești banii necesari.

 

Gemeni
Uranus te ajută să-ţi îmbunătăţești relaţia de cuplu și vei reuși să exprimi ce simţi, așa că nu vor mai fi discuţii și nemulţumiri. Relaţia cu partenerul este susţinută și veţi reuși să vă reapropiaţi. Atenţie la bani și tranzacţii! Altfel, vei avea surprize și mari probleme de surmontat.

 

Rac
Vei fi foarte activă și plină de iniţiative îndrăzneţe în familie. Vei impune ordinea și disciplina, dar nimeni nu o va lua rău – toţi vor înţelege că este spre binele lor. Sunt posibile neînţelegeri neptuniene cu partenerul, care, cu bunăvoinţă, trec. Câștiguri neașteptate.

 

Leu
Vei avea parte de unele griji legate de familie, dar încearcă să nu cazi în pesimism. Dă dovadă de înţelegere și vei avea recunoștinţa celor din jur. Mercur te ajută în relaţia cu partenerul. Ești susţinută la jocurile de noroc dacă nu pui la bătaie sume mari de bani. Fii recunoscătoare!

 

Fecioară
Dacă ai copii, e posibil să existe unele probleme cu ei săptămâna asta, fie de sănătate, fie școlare. În rest, liniște și înţelegere în familia ta. În cuplu la fel, mai ales că Marte te ajută să fii mai înţelegătoare. E timpul să iei măsuri financiare dure ca să eviţi neplăcerile.

 

Balanţă
Lipsa de răbdare o să-ţi cam facă probleme acasă. Ca situaţia să nu degenereze, controlează-te. O atmosferă tensionată îţi dă bătăi de cap și în relaţia cu partenerul, dar răspunzători veţi fi amândoi. Comunică și fii mai înţelegătoare! Cere-ţi clar și insistent drepturile bănești.

 

Scorpion
Este posibil să ai unele probleme cu părinţii, faţă de care va trebui să manifești multă înţelegere. Nici relaţia cu partenerul de viaţă nu va fi ușoară. Nu-i reproșa că nu te înţelege suficient, ci mai bine mizează pe complicitate. Îţi reorganizezi bugetul eficient.

 

Săgetător
Îţi exprimi cu ușurinţă sentimentele și relaţia cu cei dragi evoluează favorabil, iar asta creează o atmosferă deosebit de plăcută acasă. Relaţia cu partenerul este sub auspicii favorabile, ceea ce-ţi procură momente de neuitat. Sunt posibile probleme financiare. Atenţie!

Facebook Comments

Taguri

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE