Horoscop 14-20 decembrie

Sursa
Revista Femeia De Azi
Foto
Shutterstock
Horoscopul saptamanii 14-20 decembrie
horoscop2.jpg

În perioada ce urmează, astrele ne întăresc ideea că maturitatea și ambiţiile sunt direct proporţionale cu experienţele de viaţă, cu vârsta noastră. Ni se pregătește o nouă formă de independenţă, de forţă de a ne mobiliza în timp scurt. Cu toate astea, continuăm să visăm și nu vom înţelege că, astrologic, 20 decembrie este de fapt sfârșitul acestui an, nu 31!

 

Săgetător
Atitudinea plină de afecţiune şi înţelegere pe care ai adoptat-o faţă de cei de-acasă îţi aduce mai multă bucurie decât credeai. Pluton te ajută să-ţi îmbunătăţeşti relaţia cu partenerul, iar asta îţi dă încredere în propriile puteri. Îţi sporeşti veniturile şi reuşeşti şi plasamente bune.

 

Capricorn
Sub influenţa astrelor din această perioadă, riscul să devii prea tiranică cu cei apropiaţi este foarte mare. În relaţia cu partenerul, va trebui să pui la bătaie toată diplomaţia de care ești în stare că să obţii ce-ţi dorești. Va fi dificil, dar merită!

 

Vărsător
Venus te susţine și relaţiile de familie te vor bucura mult în această perioadă în care complicitatea este la ea acasă. Nu lăsa oboseala și iritarea să-ţi strice relaţia cu partenerul de cuplu. Nu intra în combinaţii financiare îndoielnice, chiar dacă e o perioadă mai grea!

 

Peşti
În perioada asta, toată energia de care dispui e îndreptată asupra familiei. Îţi vei ajuta copiii și vei simţi că te ajuţi pe tine însăţi. Relaţia cu partenerul se îmbunătăţește și îţi vei regăsi veselia pierdută. Ţine bine hăţurile banilor și nu le scăpa la cheltuieli exagerate!

 

Berbec
Acasă, viaţa va fi liniștită și plină de înţelegere alături de cei dragi. Cu atât mai mult cu cât toţi vă doriţi asta. Degeaba îţi privești partenerul cu circumspecţie – practic, nu ai de ce să te plângi. Mai bine bucură-te că sunteţi împreună. Oricât ar fi de tentant, nu cheltui peste măsură!

 

Taur
Îţi pui la bătaie toată energia ca armonia să fie deplină la tine acasă. Venus este de partea ta și vei regăsi elanul de la începutul relaţiei cu partenerul, chiar dacă a trecut ceva timp. Nu duci lipsă de bani, dar știi că niciodată nu sunt prea mulţi.

 

Gemeni
Saturn te îndeamnă să fii mai atentă la activităţile extrașcolare ale celui mic. Este posibil ca el să aibă nevoie de tine, deși nu ţi-o spune direct. Vei avea tendinţa să fii mult prea bănuitoare cu partenerul. Gândește bine înainte să spui ceva. Banii sunt ca nisipurile mișcătoare.

 

Rac
Povara răspunderilor familiale va atârna greu pe umerii tăi în perioada asta. Ești tentată să te debarasezi de greutăţi, deși știi că aici găsești cele mai mari împliniri. Unele din reacţiile partenerul te vor deranja sau enerva de-a dreptul. Ești pe val și câștigi frumușel.

 

Leu
Se întrevăd șanse de reușită profesională. Termină-ţi treburile colaterale (cere ajutorul celor apropiaţi dacă e nevoie), ca să nu fii nevoită să le faci mai târziu, când vei fi și mai ocupată. În cuplu, ai parte de liniște și de stabilitate financiară. E posibil chiar un noroc.

 

Fecioară
Ai parte de o perioadă liniștită în relaţiile cu familia. Dacă ai fraţi sau veri apropiaţi, este posibil să vă apropiaţi foarte mult acum – sau să rezolvaţi o neînţelegere mai veche. În cuplu, se pot ivi unele probleme, iar partenerul va fi cam arţăgos. Renunţă la iniţiativele financiare!

 

Balanţă
Nu mai turna gaz pe foc în relaţiile încordate din familie! Încearcă să fii conciliantă, mai ales că acum te susţine Saturn. Te bucuri de sprijinul lui Jupiter și e posibil să ai parte de o întâlnire memorabilă. Nu prea ai noroc la bani, așa că fii foarte atentă!

 

Scorpion
Orice în viaţă cere implicare, dar e cu totul altceva să fii neliniștită din cauza asta. Nu exagera cu perfecţionismul, că nu ești deloc susţinută de astre. Ai grijă, partenerul are acum nevoie de mai multă atenţie din partea ta. Nu-l neglija, mai ales că îţi vin banii la care aţi visat.

Facebook Comments

Taguri

iulian.cazacu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE