Uncategorized

Horoscop 16-22 noiembrie

Sursa
Revista Femeia De Azi
Foto
Shutterstock
horoscop2.jpg

Aspectul astral rar care se formează în această perioadă, denumit Cortul, marchează o evoluţie individuală de la simplu la complex pe o zonă a intimităţii. Fenomenul are loc pe fondul dezvoltării unor legături afective. Recomandarea este ca acum să nu renunţăm la nimic, oricât de greu ne-ar fi. Cei care se opun schimbărilor sunt eliminaţi din sistem fără drept de apel.

 

Scorpion
Ai pus batista pe ţambalul sufletului şi treci prin zile de parcă nici nu le-ai avea. Acum însă, în cazul tău, aparenţele înşală. Chiar dacă nu este gata contextul astral care anunţă succesul, tu nu stai degeaba. Îţi asumi sarcini în plus, care, deşi sunt greu de îndeplinit, te onorează.

 

Săgetător
Relaţia de cuplu zbârnâie. Comunicare, fericire, împlinire. Acum, reuniunile de grup, familie, prieteni, colegi favorizează relaţiile. Nu le ești indiferentă nici șefilor, ba chiar poţi conta pe simpatia lor. Tocmai bine, pentru că începe să se întrevadă succesul! Poate și un noroc…

 

Capricorn
Este posibil să te trezești într-o conjunctură în care să-ţi fie testate sentimentele. Ai încredere în tine, mai ales că ești puternic susţinută de patronul zodiei tale pe casa iubirii, unde s-a instalat într-o poziţie de forţă! Norocul și oportunităţile profesionale aduc realizări și bani.

 

Vărsător
Uranus îţi susţine relaţia de cuplu și favorizează căsătoria. Ai însă grijă cum comunici cu partenerul, ca să nu te poticnești tocmai acum! Cu Soarele pe zona profesiei, e rost de creștere a influenţei tale. Nu uita însă că Saturn te îndeamnă să construiești perseverent!

 

Peşti
Te frămânţi prea mult. Cu toate astea, din punct de vedere profesional, ești pe o pantă ascendentă. Poţi să-ţi iei soarta în mâini și să-ţi demonstrezi puterea. Ai grijă însă ca tot ce faci să nu-ţi lezeze nici imaginea, nici onoarea! Îţi vin bani din surse suplimentare și responsabilităţi.

 

Berbec
În cuplu, atmosfera e veselă și reușiţi să comunicaţi profund. Profită de acest moment și stabilește o relaţie de durată, mai ales că, spre sfârșitul lunii, influenţele se vor schimba! Se impune să analizezi serios cum stai cu banii, cultura, relaţiile și chiar călătoriile.

 

Taur
Încearcă să nu privești lucrurile din viaţa ta cu prea multă gravitate. Chiar dacă asocierile profesionale sunt susţinute acum, ia aminte la ele și la semnificaţia lor profundă. Atenţie la riscuri financiare cu Marte retrograd pe harta ta. Comunică, dar ascultă-l și pe celălalt!

 

Gemeni
Atenţie mare, pentru că entuziasmul nu e o garanţie a succesului! Se anunţă responsabilităţi suplimentare, care necesită un efort crescut, chiar încurcături și întârzieri. Partea bună e că toate acestea îţi scot în evidenţă calităţile și îţi aduc o creștere a veniturilor.

 

Rac
Stresul acumulat până acum slăbește în intensitate, dar fondul de oboseală este deja format. Atenţie la relaţiile cu partenerul și implicarea ta în rezolvarea problemelor din familie în lupta pentru menţinerea armoniei! E posibil să iei decizii majore legate de căsnicie și copii.

 

Leu
Comunicarea se menţine la cote ridicate și reușești să creezi o atmosferă de intimitate și stabilitate în relaţiile de familie și în cele personale. Marte a intrat în casa muncii tale și simţi nevoia să-ţi demonstrezi forţa profesională. Încearcă să fii totuși mai înţelegătoare!

 

Fecioară
Cu Marte pe casa iubirii și a sexualităţii, ești plină de avânt. Dorinţele tale sunt mai intense, iar tu ești mai îndrăzneaţă. Atenţie la drumurile pe care vrei să le faci, pentru că Mercur nu mai este de partea ta. Cumpănește temeinic tot ce vrei să faci, ca apoi să nu regreţi!

 

Balanţă
Se cam termină cu zburdălnicia, așa că profită de ultimele zile însorite înainte de a intra într-un iureș stresant și dur de-a dreptul! Este posibil să renunţi la unele parteneriate și să te îndrepţi spre altele. Totul e să nu mizezi pe intuiţie, ci să decizi în funcţie de un plan riguros.

 

Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE