Horoscop 18-24 ianuarie

Sursa
Revista Femeia De Azi
Foto
Shutterstock
Horoscopul saptamanii 18 ianuarie – 24 ianuarie
horoscop2.jpg

Răsfăţul astrelor continuă și în această săptămână, pentru că ne insuflă încredere, puterea de a vedea îndeosebi partea frumoasă a lucrurilor și de a nu ne lăsa doborâte de accentele de nefericire sau de greutăţi, care nu sunt deloc puţine. Suntem acum deosebit de receptive la vibraţiile pozitive din jur și reușim să le fructificăm în propriul folos.

 

Vărsător
Totul ţi se pare sumbru şi nu găseşti nici un punct de înţelegere. Problemele sunt doar în capul tău: străduieşte-te să fii detaşată, obiectivă şi vei constata singură că n-ai de ce să-ţi faci griji. Financiar, va trebui să decizi: rişti sau eşti cumpătată?

 

Peşti
Săptămâna se anunţă favorabilă dacă ai avut probleme în relaţiile de familie. Acum totul se va rezolva, aproape de la sine. În relaţia profesională și de cuplu, ai multe probleme, dar important este să nu disperi, ci să dai dovadă de răbdare și curaj. Ai noroc la vânzarea unei case.

 

Berbec
Îţi asumi din plin responsabilităţile familiale pe care le ai și restabilești buna înţelegere cu toţi membrii familiei. Marte-ţi tulbură relaţia cu partenerul de viaţă și te pune în faţa unor scopuri diferite de ale lui. Neptun te va obliga să rezolvi rapid problemele financiare.

 

Taur
Îţi va fi greu să te ocupi și de treburile casei, dar nu te lăsa doborâtă. Fii mai atentă la dorinţele și nevoile celor dragi și nu te mai plânge de problemele pe care le ai! Pluton te ajută să înţelegi cât de agresivă ești faţă de partener. Ascultă-ţi dorinţa de a economisi!

 

Gemeni
Îţi idealizezi familia, dar este cazul să revii cu picioarele pe pământ, să te apuci să rezolvi odată problemele concrete pe care le ai. Vei avea neplăceri cu partenerul de viaţă și este timpul să iei lucrurile în serios. Începe prin a recunoaște că greșești, mai ales în legătură cu banii comuni.

 

Rac
Astrele te susţin acum dacă ai vreo neînţelegere în familie sau cu cei apropiaţi și chiar poţi restabili relaţiile sub auspicii bune. În cuplu, încearcă să iei doar hotărârile care au și girul partenerului, chiar dacă primul impuls e să faci invers. La bani, întinde-te cât ţi-e plapuma!

 

Leu
Săptămâna asta ai marea șansă de a aborda cu cei apropiaţi problemele care te frământă. Profită, ca să nu se agraveze situaţia! Relaţia de cuplu este furtunoasă, așa că nu pune paie pe foc prin comentarii inutile doar de dragul de a avea ultimul cuvânt. Nu sunt probleme cu banii.

 

Fecioară
Te bucuri de liniște în relaţiile cu cei apropiaţi, așa că savurează clipa! Este posibil să rătăcești lucruri mărunte și să te necăjești mai mult decât e cazul. Relaţia cu partenerul va fi marcată de gânduri negative, pe care ţi le faci absolut inutil. Momentul e favorabil vânzării.

 

Balanţă
Ţi-e greu să împaci sarcinile profesionale cu cele casnice și apropiaţii îţi reproșează că-i neglijezi. Nu te supăra prea tare: curând, situaţia se va limpezi. Sunt posibile discuţii cu partenerul, care îţi reproșează că trăiești pe picior prea mare pentru posibilităţile tale financiare.

 

Scorpion
Nevoia de stabilitate este foarte importantă pentru tine și cei dragi în perioada asta, așa că vă veţi uni eforturile să ajungeţi la ea. Vei fi bănuitoare faţă de partener, deși practic nimic nu te îndreptăţește, dincolo de imaginaţia ta excesivă. Aștepţi bani.

Săgetător
Relaţia cu cei dragi stă sub semnul patimii și demonstraţiilor de afecţiune. Sunt posibile câteva scântei, dar nu sufi ciente să strice atmosfera. Dacă lași greul pe umerii partenerului, recunoaște-i măcar meritele dacă vrei să nu-l superi. Ai noroc la bani mulţi.

 

Capricorn
Nu uita nici o clipă că familia este refugiul tău suprem, motiv pentru care trebuie să ai grijă să existe armonie deplină. Mercur te susţine în acest sens. Înfrânează-ţi instinctul de dominare agresivă, mai ales dacă partenerul este Taur, Berbec sau Leu. Amână tranzacţiile!

Facebook Comments

Taguri

iulian.cazacu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE