Horoscop 19-25 octombrie

Sursa
Revista Femeia De Azi
Horoscopul saptamanii 19-25 octombrie
horoscop2.jpg

Pe un semn de schimbări puternice și pe unul de aspiraţii care nu mai corespund cu idealul, ne trezim în plin conflict de relaţii. Acum însă, providenţa intervine și salvează aparenţele. Pe plan individual, suntem inspirate și ajutate să învăţăm din greșeli mari, ca să ne îndeplinim menirea.

Balanţă 22 septembrie – 22 octombrie
Pluton te împinge să-ţi impui autoritatea în faţa partenerului, iar efectul nu e cel pe care-l aştepţi. Dacă vrei cu adevărat să câştigi, cooperează cu el. Nu mai riposta şi ai încredere că vor veni şi vremuri mai bune! Banii sunt şi ei o problemă în perioada asta…

Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie
Se anunţă probleme cu părinţii partenerului și, chiar dacă ai dori să le spui verde-n faţă ce crezi cu adevărat, fii diplomată și răbdătoare și lasă lucrurile să se așeze de la sine! Partenerul îţi arată cât de mult te apreciază. Nu mai judeca oamenii după aparenţe!

Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie
În sfârșit, Jupiter evidenţiază nevoia de stabilitate în relaţia de cuplu și de familie. Ești copleșită de sentimentul de responsabilitate faţă de cei dragi. Nu fi prea aspră cu partenerul, chiar dacă ţi se pare inacceptabil pe moment! Îţi vin în continuare bani din muncă proprie.

Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie
Oricât de importantă și indispensabilă ţi se par ordinea și disciplina, nu exagera! Partenerul nu apreciază deloc exagerările și te poţi trezi cu focuri de artificii nedorite de nici unul din voi. Nu întinde coarda și nu flirta sub nasul lui dacă nu vrei război!

Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie
Nu de puţine ori, te confrunţi cu probleme și neplăceri cauzate fie de părinţi, fie de copii. Nu dramatiza și nici nu dispera! Lucrurile se vor așeza încetul cu încetul. Suporţi din ce în ce mai greu rutina cotidiană. Ţine evidenţa strictă a tuturor cheltuielilor!

Peşti 19 februarie – 20 martie
Nu lăsa pe mâna nimănui rezolvarea problemelor legate de bugetul casei. E mai sigur și efi cient. Ești extrem de rigidă și neînţelegătoare cu partenerul, ceea ce se soldează, dacă nu reușești să te controlezi, cu o explozie de intoleranţă din partea lui. Atenţie mare!

Berbec 21 martie – 20 aprilie
Ai parte de o săptămână tensionată, plină de irascibilitate și enervare. Acum, influenţa lui Pluton atârnă greu pe umerii tăi. De aceea, ar fi indicat să încerci să te stăpânești dacă nu vrei ca viaţa de familie să sară în aer. În relaţia cu partenerul, fii mai încrezătoare în forţele tale!

Taur 21 aprilie – 21 mai
Îmboldită de Jupiter, îţi dorești să restabilești armonia în familie, așa că evită problemele spinoase! Deocamdată… Ai câștig de cauză într-o problemă legată de vecini. Pui la cale proiecte pe termen lung împreună cu partenerul de viaţă, mai ales că poţi să le realizezi.

Gemeni 22 mai – 21 iunie
Pui piciorul în prag în relaţiile de familie și nu mai lupţi să împaci și capra, și varza. Chiar iei hotărâri de una singură dacă vezi că altfel nu se poate. Nu se întrevăd probleme cu partenerul dacă și el se dovedește a fi înţelegător. Fii mai cumpătată cu banii!

Rac 22 iunie – 22 iulie
Datorită lui Saturn, înţelegi că trebuie să păzești intimitatea familiei de orice amestec din afară, fie că e vorba de părinţi sau prieteni apropiaţi. Ești solidară și te apropii mai mult de partenerul de viaţă. Fii atentă la cheltuieli, ca să nu regreţi în curând excesele făcute!

Leu 23 iulie – 22 august
Deși ești foarte activă în relaţiile de serviciu, te copleșește neliniștea de teamă că persoanele dragi se îndepărtează de tine. Oprește-te și spune-le ce înseamnă ele pentru tine și cât de mult le iubești. La fel, partenerului de viaţă! Lăcomia la bani îţi aduce doar pierderi.

Fecioară 23 august – 21 septembrie
Ideea de a-ţi schimba casa e susţinută acum de Pluton, așa că e foarte posibil să găsești ce îţi dorești de mult. Încearcă să nu mai concurezi cu partenerul dacă nu vrei să ai acasă un război în toată regula. Mizează pe complicitate și cooperare. Rezolvă problema cu banii!

Facebook Comments

Taguri

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE