Horoscop 2 noiembrie – 8 noiembrie

Sursa
Revista Femeia De Azi
Foto
Shutterstock
Horoscopul saptamanii 2 – 8 noiembrie
horoscop2.jpg

Săptămâna aceasta ne aduce încercări grele, pe un fond de hipersensibilitate și irascibilitate instalat deja de mai multă vreme în sufletul nostru. Vom avea de înfruntat greutăţi în relaţii mai ales afective și vom avea tendinţa să fim aspre, chiar violente. Important este să nu rupem nici o legătură, să nu renunţăm la serviciu, familie, sentimente, bun-simţ.

 

Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Este indicat să-ţi acorzi mai multe momente de relaxare alături de cei dragi, mai ales că oboseala din ultima vreme începe să se facă simţită. Furtuna din relaţia de cuplu din ultima perioadă se linişteşte şi chiar reuşeşti să creezi momente de neuitat. Bani… cam puţini!

 

Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

În sfârșit, le vei acorda mai multă atenţie celor dragi și atmosfera de veselie care se va crea va fi molipsitoare de-a dreptul, pentru că nimeni nu va mai avea sentimentul că te scapă printre degete… Atenţie la relaţia cu partenerul, pe care ai tendinţa s-o cam dramatizezi!

 

Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie

Vei avea sentimentul că nu ești înţeleasă, deși armonia care domnește în familia ta ar trebui să te convingă de contrariu. Relaţia de cuplu este susţinută astral, dar se poate și mai bine, mai ales dacă ai încerca să fii mai puţin posesivă, mai îngăduitoare. Ești recunoscută profesional.

 

Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

În familie, vei avea parte de liniștea și căldura afectivă la care visezi. Faţă de partenerul de viaţă, vei avea sentimentul că, din relaţia voastră, lipsesc afecţiunea și tandreţea. Spune-i ce simţi, pentru că acum este dispus să coopereze. Pluton aduce câteva probleme cu banii.

 

Peşti 19 februarie – 20 martie

Copiii, indiferent că sunt mici sau mai mari, îţi vor cere să le recunoști independenţa. Nu-ţi va fi ușor, dar, dacă ei vor simţi că îi înţelegi totuși, lucrurile se vor aranja de la sine. Ocolește reproșurile adresate partenerului, care nu este acum răbdarea întruchipată!

 

Berbec 21 martie – 20 aprilie

Este posibil să fii nevoită să ai grijă de cineva drag din familie care trece printr-o perioadă mai grea, este iritat sau chiar bolnav. Profesional, vei beneficia de un ajutor nesperat, chiar de o subvenţie, un ajutor oficial. Nu-ţi înfrâna romantismul, dar stai cu picioarele pe pământ!

 

Taur 21 aprilie – 21 mai

Familia este pentru tine izvorul din care-ţi tragi puterea de a înfrunta realitatea din jur și săptămâna asta vei simţi din plin acest aspect. În relaţia de cuplu, beneficiezi de înţelegere și armonie, iar Saturn va încununa momentul insuflându-ţi îndemânarea de a rezolva problemele.

 

Gemeni 22 mai – 21 iunie

Continui să fii hărţuită între responsabilităţile profesionale și cele de familie. Renunţă la sentimentul de vinovăţie atâta vreme cât faci tot ce poţi să fie bine pentru toţi. Plătește-ţi toate facturile pentru că nu se întrevede nimic bun dacă tot amâni!

 

Rac 22 iunie – 22 iulie

Chiar dacă nu prea vei avea chef să te ocupi de treburile casnice, nu renunţa să o faci. Astrele îţi sunt extrem de favorabile și vei reuși să împaci și capra, și varza. Dacă vei reuși să vezi partea bună a realităţii, viaţa de cuplu va fi încântătoare. Pluton te susţine la bani.

 

Leu 23 iulie – 22 august

Nu prea vei avea chef să vezi lume săptămâna asta și vei prefera să stai acasă cu cei apropiaţi. Venus îţi îndulcește și relaţia cu partenerul de cuplu, ceea ce-ţi va încărca bateriile. Nu vei sta prea bine cu banii, dar nu este cazul să dai în depresie. Situaţia se redresează curând.

 

Fecioară 23 august – 21 septembrie

Te vei simţi mai mult decât oricând prizoniera constrângerilor din familie, ceea ce te va cam întrista. Ar trebui să nu uiţi că ești în măsură să faci faţă oricărei situaţii și că poţi să îi determini și pe ceilalţi din familie să pună mâna la treabă dacă… renunţi la perfecţionism.

 

Balanţă 22 septembrie – 22 octombrie

Dă săptămâna asta mai multă atenţie relaţiilor de familie și celor apropiaţi și fii mai conciliantă în cazul unor neînţelegeri! Se întrevăd unele probleme cu partenerul de viaţă, așa că lasă lucrurile să se așeze de la sine! Mercur te susţine la bani și rezolvi unele plăţi.

 

 

Facebook Comments

Taguri

iulian.cazacu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE