Uncategorized

Horoscop 21 decembrie – 3 ianuarie

Sursa
Revista Femeia De Azi
Foto
Shutterstock
Horoscopul saptamanii 21 decembrie – 3 ianuarie
horoscop2.jpg

Ni se oferă un scurt și intens moment de conștientizare a propriei valori și, chiar înainte de a zice hop, ne pierdem în nostalgii și drame. În loc de final, dăm de confuzii care se vor spulbera peste foarte mult timp.

 

Capricorn
Acasă, te vei răsfăţa în tihnă desăvârșită. Vei afla vești despre cineva apropiat și asta te va bucura. Venus te susţine și vei avea parte, alături de partener, de momente care te vor entuziasma de-a dreptul. Uită de tot restul! Mercur te susţine la bani.

 

Vărsător
Vei relua legăturile cu unii apropiaţi pe care nu i-ai văzut de multă vreme. Va fi cu atât mai minunat cu cât te vei înţelege bine cu toată lumea. Relaţia cu partenerul revine la tandreţea de început, cam uitată în ultima vreme. Știi cum să câștigi mai mulţi bani. Aplică!

 

Pești
Hotărăște să-ţi păstrezi calmul cu orice preţ, mai ales în familie și chiar dacă odraslele te provoacă. În cuplu, certurile și împăcările nu-ţi asigură un viitor fericit și stabil, oricât ţi-ai dori. Tendinţa de a contrazice îţi face viaţa imposibilă. Financiar, treci prin urechile acului.

 

Berbec
Atmosferă de sărbătoare în casa ta. Va trebui să fii ceva mai conciliantă cu cei apropiaţi, ca să nu strici totul. Nu te eschiva de la îndatoririle conjugale! Riposta partenerului va fi neplăcută. Veniturile îţi sunt ocrotite doar dacă ești prevăzătoare.

 

Taur
Dorinţa de a-i vedea liniștiţi și împăcaţi pe toţi cei dragi are susţinerea astrelor. Continuă în aceeași notă și nu vei avea de suferit! Contextul astral nu prea e favorabil relaţiei de cuplu, așa că evită remarcile sarcastice dacă vrei să nu pierzi. Mercur îţi susţine veniturile.

 

Gemeni
Dai importanţa cuvenită familiei, ceea ce-ţi va aduce satisfacţii importante. Nepăsarea este un mare pericol pentru relaţiile cu cei apropiaţi în momentele astea. Nu uita: dai puţin, primești puţin! Și nu celălalt e de vină… Sunt posibile discuţii de la bani.

 

Rac
Se întrevăd conflicte în familie și tonul tău arţăgos nu-i străin de ele. Mizează pe dialog și înţelegere și vei avea numai de câștigat. Cât de curând. Ești împărţită între nevoia de stabilitate în viaţa de familie și dorinţa de a explora noi orizonturi. Te poţi alege cu reproșuri. Vin bani.

 

Leu
Te vei simţi strivită de constrângerile vieţii de familie când nu dai tu tonul. Te vei revolta și vei refuza orice contact. Vei pierde însă! Pluton poate declanșa discuţii în cuplu, așa că fii foarte atentă să nu strici bucuria sărbătorilor. Refuză promisiunile gratuite!

 

Fecioară
Astrele își dau mâna și te ajută să restabilești dialogul în familie și totul va fi plăcut într-un final. Discuţiile legate de bani vor reveni în relaţia de cuplu și nici reproșurile nu vor sta deoparte. Nu te împotrivi și lasă-l și pe celălalt să vorbească. Evită să fii impulsivă și cicălitoare!

 

Balanţă
Ceva extrem de plăcut se va întâmpla la tine în familie. E posibil să hotărăști să te muţi întrun spaţiu mai mare. În cuplu, fă neapărat ordine! Deși ești foarte atașată de legătura pe care o ai cu partenerul, nu te mai descurci între sentimente și reacţii. Liniștește-te!

 

Scorpion
Acasă, viaţa e minunată. Te vei simţi foarte bine cu familia, în tihnă și înţelegere. Împrejurările te vor ajuta să-ţi îmbunătăţești relaţia de cuplu. Va trebui să-ţi domolești instinctul de proprietate și să fii tolerantă. Gândește de două ori înainte să cheltuiești!

 

Săgetător
Te va încerca un sentiment de neliniște gândindu-te că, de fapt, nu știi dacă și cât de mult te iubesc ai tăi. Va fi ceva trecător, pentru că persoanele dragi îţi vor demonstra de îndată cât valorezi pentru ele. Îţi vei uimi partenerul prin neprevăzut. Evită cheltuielile, chiar dacă ai bani!

Facebook Comments

Taguri

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE