Uncategorized

Horoscop 21-27 septembrie

Sursa
Revista Femeia De Azi
Foto
Shutterstock
Horoscopul saptamanii 21-27 septembrie
horoscop.jpg

Chiar dacă Uranus și Neptun sunt retrograde și ne atenţionează că încă nu este totul permis și putem acţiona doar în măsura în care libertatea noastră nu o lezează pe a celuilalt, Mercur în trigon cu Jupiter ne insuflă veselie, optimism, puterea de a vedea doar partea plină a paharului. Astrele ne împing chiar la excese care ne vlăguiesc și ne storc de energie.

 

Balanta 22 septembrie – 22 octombrie

Nu prea te descurci cu relaţiile de familie. Când dornică de tandreţe, când distantă, reuşeşti să-i derutezi pe ai tăi. Dacă nu te potoleşti, te vei trezi cu un zid de neînţelegere şi lipsă de comunicare. Relaţia de cuplu este greu încercată de uzura timpului trecut, aşa că atenţie!

 

Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie
Dă dovadă de diplomaţie în relaţiile de familie, pentru că, dacă ești prea intransigentă, ai parte doar de revolte și tot tu vei suferi mai mult! Contezi pe indulgenţa partenerului, dar nu forţa nota, ca să nu te trezești cu o reacţie necontrolată. Atenţie mare la banii cheltuiţi!

 

Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie
Te bucuri intens de confortul casei tale, așa că merită să te obișnuiești să lași la intrare, de partea cealaltă a ușii, preocupările profesionale și sociale. Venus îţi aduce neînţelegeri cu partenerul. Nu reacţiona pripit, e mai ușor să distrugi decât să clădești!

Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie
Ești hotărâtă să faci un efort de împăcare dacă atmosfera din familie nu se detensionează de la sine. Acordă mai multă atenţie partenerului, chiar dacă ai foarte mult de muncă și acasă, și la serviciu. Renunţă la orice fel de tranzacţii financiare, fiindcă acum nu sunt favorizate!

 

Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie
Sunt posibile discuţii aprinse cu cei din familie. E indicat să faci rapid concesiile necesare care să permită împăcarea. Relaţia cu partenerul e perfectă, dar nu renunţa la vigilenţă! În sfârșit, bugetul tău își revine și reușești chiar să rezolvi unele probleme mai vechi.

 

Peşti 19 februarie – 20 martie
Sunt de așteptat schimbări importante în familie: fie te muţi, fie afli că va mai veni un copil în familie. Saturn tulbură relaţia cu partenerul. Încearcă să nu iei nici o hotărâre în pripă, mai așteaptă! Chiar dacă vei fi tentată, nu cheltui ca să te liniștești!

 

Berbec 21 martie – 20 aprilie
Este posibil să ai probleme cu unele rude care își bagă nasul în treburile tale, ceea ce te supără foarte tare. Este indicat să-ţi păstrezi calmul, mai ales că partenerul te susţine. Se întrevede un noroc la bani neașteptaţi și la relaţii de muncă profitabile.

 

Taur 21 aprilie – 21 mai
Stelele îţi favorizează relaţia cu copiii, pe care îi poţi ajuta în orice problemă ar avea. În relaţia de cuplu, nu trage concluzii pripite, pentru că acum este foarte posibil să greșești! Ești susţinută în tranzacţii imobiliare și dacă faci o alegere
profesională.

 

Gemeni 22 mai – 21 iunie
Constrângerile familiale încep să te apese și ești tentată să fii mai puţin concesivă, ceea ce îi surprinde neplăcut pe ceilalţi. Saturn te susţine și poţi să te apropii mai mult de partenerul tău. Ai parte de oportunităţi financiare, dar asta nu te îndreptăţește să cheltuiești mult.

 

Rac 22 iunie – 22 iulie
Ai noroc să găsești spaţiul locativ perfect pentru familia ta, care îţi aduce și mari satisfacţii. În cuplu, culegi ce ai semănat: tandreţe, complicitate sau constrângeri și certuri. Atenţie mare, pentru că Uranus te îndeamnă să cheltuiești nejustificat și vei pierde mult!

 

Leu 23 iulie – 22 august
Este posibil să ai parte de o atmosferă tensionată în familie, așa că ar fi bine să dai dovadă de înţelegere și răbdare, mai ales că sursa problemelor de acum este chiar intransigenţa de care dai dovadă de obicei. Astrele nu susţin deloc relaţia de cuplu, așa că fii foarte atentă!

 

Fecioară 23 august – 21 septembrie
Ai parte de o frumoasă susţinere din partea lui Venus, așa că fie îţi redecorezi casa, fie comunici perfect cu partenerul ori ai parte de o bucurie neașteptată. E rost de bani în perspectivă, dar trebuie să fii foarte atentă la valabilitatea actelor pe care le semnezi.

Facebook Comments

Taguri

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE